Et presentem una sèrie d' infografies que t'ensenyaran a preparar, pas a pas, els plats més destacats del pòdcast. No hi ha millor manera de cuinar les elaboracions de Koldo Royo que a través d'aquestes fitxes visuals tan senzilles. Som-hi!
La primera recepta ideada per Koldo Royo està pensada per que la menjis en un tàper que puguis encalentir a la feina. Prepara-la un dia abans i gaudeix d'aquest plat. Un àpat gustós, fàcil i saludable.
La segona recepta també es per portar en tàper però, aquest cop, Koldo Royo l'adapta a aquelles personas que no disposen de microones al seu lloc de feina. ¡Un "remojón" és una opció perfecta!
La tercera recepta està destinada a aquells treballadors que, per les exigències de la jornada, només poden alimentar-se a través de termos o botelles isotèrmicas. D'aquesta manera, Koldo Royo mostra una recepta líquida saludable com aquesta crema de carbassa, moniato i llenties taronges.
La quarta, forma part del receptari per ajudar a prevenir el cop de calor a l'entorn laboral. Està pensada, sobre tot, per persones que fan feina a l'aire lliure. Res millor que un entrepà d'hummus para combatre la calor!
La quinta, forma part del receptario per ajudar a que les persones amb feines sedentàries aprenguin a alimentar-se correctament al llarg de la seva jornada. Així doncs, si la teva feina requereix que passis llargs períodes assegut, implica poc moviment físic o et limita la possibilitat de moure't, aquest és el teu capítol. ¡Posa't mans a l'obra!
La sisena, forma part del receptari per persones amb feines que impliquen un esforç físic moderat o intens. Si la teva feina requereix un consum energètic elevat, és essencial que el teu menjar t'aporti tota la energía que necessites. Vols idees?
La setena, forma part del receptari per persones amb feines nocturnes o per torns. Si la teva requereix que passis tota la nit treballant o estiguis subjecte a torns junto amb els teus companys, el xef vasc Koldo Royo, galardonat amb una estrella Michelin, t'ensenya a preparar una recepta perfecta.
Aquesta equilibrada elaboració forma parte del receptari per persones majors de 55 anys, una edat on ens hem de cuidar especialment, no només en aspectes com determinats esfuorços físics, factres de estrés o posturals, sino tambié en les pautes y hàbits alimentiaris. Koldo Royo, et mostra com preparar aquest plat.
Aquesta elaboració forma part del receptari de plats rics en vitamina D, un nutrient clau per l'absorció del calci, essencial per prevenir el desgast òssi y que ajuda a reduir el risc de malalteies com l'osteoporòsi entre tots els treballadors. A més, el calci també juga un paper important a la salud cardiovascular i en l'enfortiment del sistema inmunològic de qualsevol treballador.
L'arròs amb escopinyes és un plat complet, gustós y fàcil de preparar, ideal per mantenir bonss nivells de ferro en la dieta diària. Aquesta recepta combina carbohidrats de absorció lenta amb les propietats nutricionals dels moluscs, que aportan ferro hemo d'alta biodisponibilitad. A més, s'adapta perfectament al format tàper, fet que la converteix en una opció excelent per menjar a la feina sense renunciar al sabor ni als beneficis d'una alimentació equilibrada.
Te recordamos que las tablas de bases y tipos de cotización están siempre disponibles en nuestra web. Puedes consultarlas en cualquier momento para acceder a la información actualizada que necesites. 📲 Accede fácilmente desde el siguiente enlace 👉 https://www.mutuabalear.es/es/bases-cotizacion-2025